Crònica.cat
28 de desembre del 2009 · Catosfera, Estolcat, Facebook, Medis informatius

Pàgina d’Estol.cat a Facebook i Repiular als nostres articles

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

A Estol.cat tot el que estigui relacionat amb la web 2.0 ens interessa. Aquesta ‘manera de veure la xarxa’ ens ha fet néixer i sobreviure: amb un grup de redactors trobats per la xarxa i amb la xarxa. Per aquest motiu estem totalment convençuts que les xarxes socials ajuden a la societat i ens ajuden a nosaltres. Tenim una molt bona integració amb Facebook, on disposem de varis grups com Estol.cat o Acudits.net. Ara hem creat una pàgina d’admiradors d’Estol.cat, la podeu visitar a Facebook.

Les pàgines a Facebook són una millor plataforma de comunicació amb l’usuari. En creem una que globalitzarà tots els blocs, i serà un punt de trobada. Us adjuntem aquest petit widget perquè us en pogueu fer fans:

estolcat a Facebook

Alhora, com heu pogut veure aquests dies estem integrant Twitter als nostres blocs, de manera que podeu Re-piular tots els nostres articles.

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web