Nosaltres

Estol.cat és una plataforma de blocs temàtics escrits en català. Publiquem contingut de qualitat i intentem mitjançant els blocs opinar i crear opinió. La xarxa de blocs Estol.cat va néixer el Març del 2009: en breu farem dos anys.

Som un conjunt de redactors que ens agrada els nostres temes, i alhora, estimem aquest medi. Tant Internet, com el format blog, o bloc, com volgueu. Som 14 blogs, i parlem des de fotografia fins a música.

No som periodistes, però procurem escriure sobre temes interessants que a l’usuari, o lector, li agradi. I alhora, interactuem amb l’usuari mitjançant els comentaris i les xarxes socials. Ens agrada Twitter. Ens agrada Facebook i ens agrada la vostra opinió.

T’hi apuntes?

  • Anònim

    A veure que us sembla el nostre projecte http://www.goodnberg.com, portem una mica més de 7 mesos amb casi 9000 visites i 220 usuaris, el que ens trobem és una certa dificultad que la gent escrigui al nostre web en català, en castellà està funcionant molt bé (22 projectes de llibre oberts i 2 llibres finalitzats), però en el nostre idioma solament tenim 1 llibre en català. Volem promocionar l’activitat en la nostra llengua degut que som catalans, ho continuarem intentant fins el final. Enhorabona pel vostre web, ens agrada molt, si us podem ajudar?