29 agost 2010

Nou bloc, curiositat.cat

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Estem d’estrena, obrim curiositat.cat. Aquest nou bloc informarà, amb píndoles curtes, de les curiositats catalanes més curioses, divertides i concurrents. Esperem que sigui un espai per passar una bona estona i que tots els usuaris disfrutem del per qué de les coses. Geografia, història, toponímia, llenguatge seran el pa de cada dia.

Alhora obrim amb un nou espai a Facebook, un nou compte a Twitter on publicarem les curiositats. Alhora donarem espai a que envieu totes les curiositats amb el hashtag #curiositats via Twitter per aparèixer a la portada de curiositat.cat

També hem obert un nou espai de contacte perquè les envieu.

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes: ,
blog comments powered by Disqus