18 febrer 2011

Els millors articles de la quinzena (febrer)

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Aquesta primera quinzena de febrer, ha estat molt moguda i a Estol.cat hem recollit alguns dels fets més actuals i coses que mai passen de moda.

Mirades, el nostre bloc de fotografia, ens ha portat una foto per llepar-se el dits: mandarina, xocolate, canyella i llet.

A Videoclips. cat podeu veure un vídeo molt original fet per un grup amb un nom de reminiscències tecnològiques: xaiPhone.

Egipte ha sofert importants canvis en el seu govern. Les xarxes socials, especialment el Twitter, han jugat un paper vital. A Disse.cat ens ho expliquen.

La Sagrada Família és una de les obres més belles i imponents de l’arquitectura. Alguna vegada t’has preguntat quines roques s’han emprat per fer aquesta meravella. A Curiositat.cat t’ho expliquen .

Pa Negre ha estat la pel·lícula triomfadora dels premis Goya d’aquest any. Cinergia parla d’aquesta cinta i del cinema català a Espanya.

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes:
  • http://topsy.com/estol.cat/2011/02/18/els-millors-articles-de-la-quinzena-febrer/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention Els millors articles de la quinzena (febrer) | Estol.cat — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Estol.cat, Estol.cat. Estol.cat said: Jas has llegit els millors articles de la quinzena de @estolcat? Encara no? Ara te'ls recordam a http://bit.ly/hDDdzq [...]