Crònica.cat

Apunts amb el tag ‘Twitter’

28 de desembre del 2009 · Catosfera, Estolcat, Facebook, Medis informatius

Pàgina d’Estol.cat a Facebook i Repiular als nostres articles

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

A Estol.cat tot el que estigui relacionat amb la web 2.0 ens interessa. Aquesta ‘manera de veure la xarxa’ ens ha fet néixer i sobreviure: amb un grup de redactors trobats per la xarxa i amb la xarxa. Per aquest motiu estem totalment convençuts que les xarxes socials ajuden a la societat i ens ajuden a nosaltres. Tenim una molt bona integració amb Facebook, on disposem de varis grups com Estol.cat o Acudits.net. Ara hem creat una pàgina d’admiradors d’Estol.cat, la podeu visitar a Facebook.

Les pàgines a Facebook són una millor plataforma de comunicació amb l’usuari. En creem una que globalitzarà tots els blocs, i serà un punt de trobada. Us adjuntem aquest petit widget perquè us en pogueu fer fans:

estolcat a Facebook

Alhora, com heu pogut veure aquests dies estem integrant Twitter als nostres blocs, de manera que podeu Re-piular tots els nostres articles.

24 de març del 2009 · Trobades, Twitter

TwittVallès, la nova associació de Twitters del VAllès Oriental

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Just després de la conferències de la Catosfera es farà la primera quedada de l’associació de Twitter del Vallès Oriental: la twittvalles. Intentarem assistir a aquesta mini-primera trobada d’aquesta naixent associació. Ja que Artífecs ( creadors d’Estol.cat ) han col·laborat en el projecte realtizant el logotip: Bé vam entrar al concurs i vam guanyar per ésser l’únic participant. Us mostrem el resultat:

Podeu veure el post de la trobada: http://twittvalles.wordpress.com/2009/03/10/1a-twittvalles/
Ens veiem allà Twitters!


Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web