Crònica.cat
18 de maig del 2010 · Catosfera, Estolcat

Estrenem nou bloc: Somdigitals.cat

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Cada vegada més gent té un alter ego a Internet, una identitat digital què circula entre els bits de les anomenades xarxes socials. Conceptes com entorn, ensenyar, comunitat, compartir, virtual, aprendre, social, … són tant habituals què en certa manera passen desapercebuts en el nostre dia a dia. Webs com Facebook o Twitter han canviat la nostra forma d’interactuar amb la resta de gent, han ampliat els nostres horitzons, i ens permeten estar en contacte amb un ventall més ampli de persones. Aquestes xarxes han vist incrementat el nombre d’usuaris de forma exponencial durant l’últim any i, aquest fenomen, sembla no tenir aturador. Les iniciatives sorgides al voltant de les eines 2.0 són incomptables, també al nostre país.

Vista aquesta crescuda tan enorme, hem decidit informar a tots els usuaris sobre tots els esdeveniments, actes, informacions sobre Internet a Catalunya a Somdigitals.cat

En aquest bloc parlarem sobre totes aquelles iniciatives que tenen lloc en el marc de les xarxes socials i que sense les oportunitats què ens brinden de ben segur no haurien vist la llum. Us acostaré a les persones què innoven i pensen noves maneres d’utilitzar la xarxa. Em faré ressò d’aquelles activitats que fan ús d’Internet per a arribar a un públic més ampli. En definitiva, faré un repàs en “clau catalana” de tot allò que passa al voltant de les xarxes socials.

De moment, i per fer honor al bloc, ja he preparat la seva identitat digital què podreu seguir a Twitter i Facebook.

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web