Crònica.cat

Apunts amb el tag ‘Inici’

16 de setembre del 2009 · Catosfera, El millor de la setmana, Medis informatius

A l’acció, tornem de vacances!

admin Per admin | 1 Comentari »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Bé, primer de tot disculpar a tots els usuaris per aquests mesos sense activitat a la xarxa. Han estat uns mesos amb feina, exàmens, projectes i sobretot vacances. És difícil tindre una línea d’edició consistent quan cap de nosaltres cobra per escriure, però igualment no deixarem la xarxa Estol.cat. Podríem dir que avui tornem al col·legi, i tornem per escriure amb més ganes que mai.

Comença un nou curs, on l’objectiu serà establir-se com a referent en la catosfera. On els blocs comencin a tenir un paper important i una rellevància basada en la qualitat dels articles que escrivim. Esperem ésser constants i atents a tota la informació que surti amb la temàtica de cada bloc.

Una de les novetats d’aquest estiu ha estat que l’autor de Lletres de Batalla no pot seguir amb la tasca. Per tant busquem una, o dos, o tres, persones que els hi interessi escriure sobre el món literari en català. Com sempre, estem oberts a que tots els redactors que ho desitgin puguin col·laborar amb nosaltres i escriure en els nostres blocs.

Apa, ara prous sermons i escriure!

26 de març del 2009 · Catosfera, Estolcat, Facebook, General, Twitter

Dia d’inauguració

admin Per admin | 3 Comentaris » Comenta ü
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Encara que ja fa uns quants dies que correm i volem per la xarxa, el dia d’inauguració és el dia 1 d’Abril. Igualment, ahir vam enviar correus electrònics a molts usuaris, sobretot via Facebook. La veritat que comencem amb una mica de por de com anirà el projecte: no tenim una vessant lucrativa, escrivim perquè ens agrada i el que més ens agrada és que hi hagi volum de visites i la gent ens comenti. De moment, hem rebut forces ànims aquí i a la Tafanera. Moltes gràcies a tots!

Alhora hem rebut molts correus oferint ajuda, i també oferint-se per escriure algun post. Els objectius a curt termini d’Estol.cat és créixer en visites i en un mes, observar i analitzar com ha anat el projecte per adquirir nous blocs. De moment en farem un de nou: Esquellot.cat que parlarà sobre la cultura, societat i llengua catalana: en breu us informem més.

També hem enviat informació sobre el projecte a varis medis informatius digitals, estem esperant resposta. De moment, tenim una entrevista a TV Cardedeu.

Ens podeu seguir via Facebook o Twitter

12 de març del 2009 · General

Que és estol.cat?

admin Per admin | 11 Comentaris » Comenta ü
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Estol.cat està a punt de sortir a la llum…. què contindrà i a qui va adreçat?

Estol.cat és un conjunt de blocs temàtics englobat en una xarxa, aquests blocs aniran sobre moda, disseny gràfic, TIC, medi ambient,
informàtica, esports, tennis… En principi hi ha varis redactors que escriurem sobre aquestes temàtiques, l’objectiu és establir blocs amb certa popularitat que aportin a l’usuari final informació de qualitat i valiosa. Totes aquestes despeses de temps, hosting i domini esperem suspesar-les amb publicitat adSense, encara que és un projecte naixent i no tenim clar com anirà. És la segona iniciativa escrita en català de xarxa de blocs: a Espanya n’hi ha més d’una vintena d’empreses que s’hi dediquen, però el públic català el podem situar amb 3 millions de persones, l’Espanyol a 56 millions. Bé, de moment ho intentarem fer amb qualitat i amb blocs amb bon disseny, a veure com ens funciona: no intentem guanyar diners.

Quins plans de futur té estol.cat?

Doncs espero tindrem més d’una vintena de blocs, tindre 1000 visites
diàries per cada bloc, tindre blocs autosuficients i aconseguir una plataforma de blocs una mica temàtica. Però vaja, aixó és molt demanar, de moment, visiteu estol.cat!


Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web