26 març 2009

Dia d’inauguració

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Encara que ja fa uns quants dies que correm i volem per la xarxa, el dia d’inauguració és el dia 1 d’Abril. Igualment, ahir vam enviar correus electrònics a molts usuaris, sobretot via Facebook. La veritat que comencem amb una mica de por de com anirà el projecte: no tenim una vessant lucrativa, escrivim perquè ens agrada i el que més ens agrada és que hi hagi volum de visites i la gent ens comenti. De moment, hem rebut forces ànims aquí i a la Tafanera. Moltes gràcies a tots!

Alhora hem rebut molts correus oferint ajuda, i també oferint-se per escriure algun post. Els objectius a curt termini d’Estol.cat és créixer en visites i en un mes, observar i analitzar com ha anat el projecte per adquirir nous blocs. De moment en farem un de nou: Esquellot.cat que parlarà sobre la cultura, societat i llengua catalana: en breu us informem més.

També hem enviat informació sobre el projecte a varis medis informatius digitals, estem esperant resposta. De moment, tenim una entrevista a TV Cardedeu.

Ens podeu seguir via Facebook o Twitter

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes:
 • Roger

  Molts anims… però també molta prudència.

  L’experiència diu que al principi hi ha moltes ganes, posts molt interessants que escriure i disposats a perdre-hi moltes estones de temps lliure, però el 90% de blocs (i això ho diuen les estadistiques) acaben abandonats al cap de 5 o 6 mesos.

  Per tant us recomanaria, no volguer estirar mes el braç que la maniga, i si al principi teniu força per portar 10 blocs, agafeu-ne només 4 o 5, encara que combinin temes i que els escriguin varies persones. D’aquesta manera quan les forces baixin sereu capaços de mantenir-los.

  Associar-se amb blocs que ja existeixen pot ser bona manera de mantenir el nivell durant més temps.

  Per últim comentar que la llicència CC que feu servir (com totes les altres) esta també en català:
  http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.ca

 • http://dessmond.blogspot.com/ Dessmond

  L’enhorabona i la millor de les sorts per aquest projecte!

 • admin

  Dessmond, moltes gràcies per els ànims.

  Roger, la veritat que hem començat amb moltes ganes, de moment tot el projecte té feedback amb els usuaris, ens comenten i comentem. Si segueix així seguirem escrivint sovint. Moltes vegades els blocaires tenen la sensació d’escriure per ningú…

  Realment espero que funcioni. Ens comentes que agafem menys blocs. Vaja, cada bloc té redactors varis. Els redactors escriuen amb una mena d’acord de continuïtat relativa: intenten i intentem escriure cada dia.

  Per exemple, ja tenim en marxa un bloc més. Per cert, lo de la llicència ho buscava en català, ho tinc present i m’ho apunto!

 • http://estol.cat/2011/03/13/estol-cat-dos-anys-dhistoria/ Estol.cat: dos anys d’història | Estol.cat

  [...] i amb 6 blocs (medi ambient, moda, disseny gràfic, internet i tecnologia, tennis, i acudits) es va inaugurar oficialment la xarxa. Diversos medis de comunicació digitals es varen fer ressò del nostre [...]

blog comments powered by Disqus