Crònica.cat
16 de setembre del 2009 · Catosfera, El millor de la setmana, Medis informatius

A l’acció, tornem de vacances!

admin Per admin | 1 Comentari »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Bé, primer de tot disculpar a tots els usuaris per aquests mesos sense activitat a la xarxa. Han estat uns mesos amb feina, exàmens, projectes i sobretot vacances. És difícil tindre una línea d’edició consistent quan cap de nosaltres cobra per escriure, però igualment no deixarem la xarxa Estol.cat. Podríem dir que avui tornem al col·legi, i tornem per escriure amb més ganes que mai.

Comença un nou curs, on l’objectiu serà establir-se com a referent en la catosfera. On els blocs comencin a tenir un paper important i una rellevància basada en la qualitat dels articles que escrivim. Esperem ésser constants i atents a tota la informació que surti amb la temàtica de cada bloc.

Una de les novetats d’aquest estiu ha estat que l’autor de Lletres de Batalla no pot seguir amb la tasca. Per tant busquem una, o dos, o tres, persones que els hi interessi escriure sobre el món literari en català. Com sempre, estem oberts a que tots els redactors que ho desitgin puguin col·laborar amb nosaltres i escriure en els nostres blocs.

Apa, ara prous sermons i escriure!

Un comentari a “A l’acció, tornem de vacances!”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web