13 març 2011

Estol.cat: dos anys d’història

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

El divendres 13 de març de 2009, el mateix dia que estrenaven Gran Torino de Clint Eastwood i el Barça havia de jugar contra l’Almeria, va néixer Estol.cat. Un grup de persones, que contactarem per internet i de diferents procedències, varem creure en el projecte de Jordi Serra de crear una xarxa de blocs escrits en català. Uns dies més tard i amb 6 blocs (medi ambient, moda, disseny gràfic, internet i tecnologia, tennis, i acudits) es va inaugurar oficialment la xarxa. Diversos medis de comunicació digitals es varen fer ressò del nostre projecte.

Al llarg d’aquests dos anys, hem anat millorant diversos aspectes com el disseny, la freqüència de publicació o la interacció amb els usuaris i ara mateix tenim més d’un vintena de redactors amb 13 blocs, agrupats en 4 àrees de continguts: Tecnologia i Internet, Esports, Oci i Lleure, Actualitat i Cultura. La mitja actual (gener 2011) és de 28.000 visites i 22.000 usuaris únics. En total, unes 72.000 pàgines vistes cada mes. Creiem fermament en la xarxes socials com Twitter i Facebook i els més 10.000 usuaris que ens segueixen, ens ho demostren cada dia.

Per celebrar el nostre segon aniversari, la setmana passada varem anunciar els diversos regals que fem als nostres seguidors. Sortejarem els regals entre els comentaris que s’hagin fet, fins el dia 20 de març, als articles corresponents dels nostres blocs. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la setmana del 21 de març.

Per acabar, estem molt agraïts a tots els nostres seguidors i que amb els seus comentaris ens animen a continuar millorant.  Segur que aquest serà un dels molts aniversaris que cel·lebrarem.

Gràcies

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes: ,