Crònica.cat
3 de maig del 2010 · Catosfera, Estolcat

Estol.cat, una nova etapa

admin Per admin | 3 Comentaris » Comenta ü
1 Star2 Stars (Puntuació: +2, 1 vots)
Loading ... Loading ...
buzz_button


Com podeu veure, tots els blocs han estat redissenyats. El re-disseny ve acompanyat d’una nova etapa en la xarxa Estol.cat. Aquesta etapa és l’inici d’un format més professionals. Encara que tots els redactors i creadors del projecte Estol.cat bevem del format professional, procurarem tindre una continuïtat absoluta en els nostres blocs i escriure de forma objecte, amena i interessant. Per aquest motiu hem reduït a 9 blocs la xarxa, i hem mantingut els que realment hi havia una actualització constant.

El nou disseny també ha estat pensat perquè els usuaris ens ajudin amb els seus comentaris i comunitat.
En primer pla, hem arreglat en molts aspectes les antigues plantilles d’Estol.cat. I hem incorporat un punt una mica més gràfic en tots els blocs. L’altra novetat és que ens hem establert en les dos xarxes socials per excel·lència: Twitter i Facebook. Cada espai d’Estol.cat té una pàgina a Facebook on esperem que tots els usuaris puguin crear xarxa i enviar-nos enllaços, vídeos i fotografies. Alhora, com a canal directe amb els usuaris hem creat diversos comptes de Twitter.

També, hem creat una nova imatge corporativa d’Estol.cat
. Una mica més moderna i minimalista, seguim amb el nostre ocell, però amb un format papiroflèxic, on cada doblec forma un conjunt volador :) Hem acabat de redissenyar la pàgina principal d’Estol.cat per tal de facilitar les visites de tots els blocs.

Per acabar, en un futur breu publicarem nous blocs amb bon contingut. Us esperem encantats.

3 comentrais a “Estol.cat, una nova etapa”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web