Crònica.cat

Apunts amb el tag ‘Redactors’

29 de abril del 2009 · Catosfera, El millor de la setmana, Estolcat, Twitter

Bloc sobre futbol

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

A estol.cat no volem parar de crèixer, per tant estem buscant redactors sobre el món de futbol. Volem crear un bloc on es parli:

  • De futbol.
  • De cróniques de partits dels equips catalans.
  • Dels millors jugadors.
  • De les millors jugades.
  • De futbol extranger.

Doncs aixó, estem buscant experts en aquest món, qui s’apunta?

1 de abril del 2009 · Estolcat, Redactors

Els redactors d’Estol.cat

admin Per admin | 10 Comentaris » Comenta ü
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

La feina de redactar cada dia un post per un bloc certament no és fàcil, us presento a tots els redactors que que Estol.cat tingui un nivell de constància molt gran. De moment som aquests redactors, en breu i en el futur quan comencin a aparèixer nous blocs, la llista de redactors s’ampliarà. És més, si algú te una idea per un bloc no dubti en escriure’ns a volant@estol.cat. Els redactors d’estol.cat són:

Estolcat

Anna Ibern: Redactora de Bloc d’una estudiant de moda

Actualment estic estudiant el 2on curs de disseny de moda a la BAU i m’agrada cada cop més el disseny de moda i tot el que envolta el món de la moda: passarel·les, teixits, tendències, colors… A Estol.cat escriuré tots els temes relacionats amb el món de la moda que més em cridin l’atenció. M’agradaria que la gent pogués llegir més sobre moda i en català.

Estolcat

Núria Penya: Redactora de Disse.cat: Bloc sobre disseny gràfic

Em dic Núria Peña i tinc 20 anys. Sóc estudiant de Disseny Gràfic, concretament en l’àmbit de Gràfica Publicitària, a l’Escola Superior d’Art i Disseny Llotja. Actualment estic acabant el projecte final. En aquest temps m’he especialitzat en el disseny publicitari, disseny editorial i maquetació de pàgines web. Gaudeixo experimentant amb tècniques i idees, sempre mantenint una coherència visual, i faig, de cada espai, un món nou.

Estolcat

Albert Juhé: Redactor de Bits Catalans

Estic estudiant un Grau en Enginyeria informàtica a l’Escola Superior Politècnica de la Universitat Pompeu Fabra. Pel que fa a l’àmbit d’Internet sóc membre de Mozilla.cat, el grup de Softcatalà dedicat als pogrames de Mozilla, en concret m’ocupo de la traducció del Songbird a la nostra llengua, així com de l’actualització de notícies del bloc FirefoxCAT. Estic a moltes xarxes socials i fòrums d’Internet i sempre amb el mateix pseudònim (Aljullu) així que si voleu, em podeu localitzar molt fàcilment! Participo al bloc de BitsCatalans, sobre tecnologia. En particular escriuré sobre programari lliure, Internet, xarxes socials, programari en català, GNU/Linux… i tot el que consideri important i interessant pel bloc!Estolcat

Jaume Mas: Redactor de Món Verd

Sempre he estat treballant en diversos llocs rel·lacionats amb el medi ambient com guia de natura, educador ambiental, tècnic de medi ambient, etc.. Darrerament estava treballant com a tècnic a una consultoria ambiental, i des de fa un parells d’anys la meva ocupació principal és col·laborar com a voluntari en diferents ONGs i ho compagino amb les tasques de la llar. Seré un dels redactors de Món Verd, un bloc de medi ambient que es dedicarà a tractar de forma amena i senzilla, però amb rigor, temes com la fauna i flora, energies renovables, residus, contaminació, etc

Estolcat

Jordi Sirvent: Redactor de Videoclips.cat

En dic Jordi Sirvent i tinc 25 anys. Actualment estic treballant d’informàtic i estudiant Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Sistemes a la Universitat Oberta de de Catalunya. M’agrada molt la música feta al nostre país per això a estol.cat posaré tots els videoclips de música en català el bloc videoclips.cat perquè els pugueu votar i així entre tots construir el Ranking dels millors videoclips en català. Molt sort a tots!

Estolcat

Jordi Serra: L’inici del projecte

La veritat que poc m’ho pensava que aquest projecte tingués aquesta repercussió. I aquesta. Però sense cap dubte crec en la força dels blocs, un medi que realment pot arribar al usuari. L’objectiu d’Estol.cat és Donar Opinió per crear opinió.
Actualment treballo a Artífecs: disseny i comunicació, una empresa en l’àmbit d’Internet 2.0 i que aposta clarament a les noves tecnologies. Això em permet escriure a Bits Catalans i Disse.cat: Bloc sobre disseny gràfic, alhora compagino l’administració de l’empresa amb una feina de monitor de tennis. Tennis en català, alhora porto ja un any administrant i donant forma diàriament a Acudits.net: que ara forma part d’aquesta Xarxa de Blocs.

Daniel Ruiz-Trillo: Redactor de Lletresdebatalla.com, Bloc de la llengua catalana

Em dic Daniel Ruiz-Trillo (Barcelona, 1973). Sóc professor, periodista, escriptor i blocaire. En el món digital, escric articles d’opinió a Es Debat, Directe i Opinió Nacional, a part de coordinar els nous projectes del Grup Comunicatiu El Demà. Fart de crear blocs caducs o personals i prou, em vaig proposar de fer-ne un amb més entitat, per això em trobeu aquí. És per a mi un honor escriure i gestionar un bloc sobre la llengua catalana i formar part d’una xarxa tant atractiva i potent com Estol.

Eduard Puignou: Redactor de Marrameu.com

Soc un melòman sense remei fill de la generació dels 60, la dècade amb l’esclat musical més important de la història. Pot ser per això m’apassiona la música des de que als 13 anys vaig comprar-me el primer disc. Molts concerts, milers de discos, milions de cançons que vaig compartint a la blocsfera catalana. A més d’escriure a Marrameu, gestiono Melomania Blocs amb la il·lusió de compartir tot un univers musical.

Jordi Almirall: Redactor de Disse.cat

Em dic Jordi Almirall i sóc enginyer tècnic en informàtica de sistemes. M’interessa el món de la usabilitat, la web 2.0 i en general l’impacte que tenen les tecnologies de la informació en els seus usuaris; àmbits en els quals m’hi he dedicat professionalment realitzant diferents projectes web.
Actualment sóc professor de cicles formatius i estic estudiant un Màster de Societat de la informació.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web