Crònica.cat
27 de març del 2009 · Medis informatius, Premsa

Sortim a Vilaweb!

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

vilaweb_blog1

Ahir el diari digital Vilaweb va publicar una notícia informant sobre el naixement de la xarxa Estol.cat. Podeu veure l’article a l’apartat de Tecnologia. Us enganxo l’article:

Estol.cat és una nova xarxa de blocs temàtics en català que vol proporcionar informació i opinió de qualitat sobre àrees concretes. De moment, en formen part sis blocs temàtics i un de corporatiu, que comparteixen estil i disseny. Bitscatalans.com, sobre tecnologia i internet; Monverd.org, sobre ecologisme i medi; Disse.cat, de disseny gràfic; Acudits.net; Detennis.cat; i Estudiant de Moda, sobre les últimes tendències en matèria de roba.

Els responsables d’Estol.cat volen que els blocs tinguin un to amè, clar i divertit, aprofitant tots els recursos d’internet, però també que el contingut sigui verídic i original i, quan vingui d’una altra font, la citaran. El propòsit és d’aconseguir una xarxa d’una vintena de blocs, amb unes mil visites diàries cada un, cosa encara molt llunyana, com prou confessen. Mentrestant, els blocs ja funcionen i fins i tot s’ha obert un grup de Facebook, ‘Amics d’Estol.cat’.

Ja podem inaugurar la categoria premsa! :)

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web