23 març 2009

Inici de la xarxa de blocs Estol.cat

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Estol.cat és una xarxa de blocs temàtics escrits en català. Publiquem i realitzem continguts de diferents temes per tal d’opinar i crear opinió. Aprofitem totes les característiques dels blocs per tal de mostrar un espai obert al coneixement. Naixem l’Abril del 2009 amb 6 blocs. Escriurem sobre els següents àmbits:

Alhora tindrem el bloc estol.cat on informarem de les notícies sobre la xarxa estol.cat. Ens agrada el que fem i ens agrada Internet. Oferim tot el potencial que ens aporta la xarxa i les seves eines per tal d’oferir un contingut especial. Iniciem aquesta etapa amb 5 redactors i amb molta il·lusió. Us esperem a estol.cat!

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes: , ,
  • http://latafanera.cat/historia/neix-estol.cat-nova-xarxa-blocs-tematics-en-catala Neix Estol.cat, la nova xarxa de blocs temàtics en català // la tafanera

    [...] Neix Estol.cat, la nova xarxa de blocs temàtics en catalàestol.cat/2009/03/23/inici-de-la-xarxa-de-blocs-estolcat/ per artifecs fa pocs segons [...]

blog comments powered by Disqus