3 juny 2011

Quins continguts d’Internet interessen més ?

         Compartir: Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir Compartir

Les dades i informació existent assenyalen que la temàtica més cercada a Internet són els continguts relacionats amb el sexe. Dit això, la diversitat de temes d’interés general és enorme i la preferència per un tipus de contingut o altre depèn de moltes variables.

Volem demanar-te la teva opinió per conèixer millor quins són els continguts de la xarxa que t’interessen més. Les respostes al breu questionari inferior ens ajudaran a millor els continguts dels blocs de la xarxa Estol.cat. Gràcies per endavant per participar !


S’està carregant…

Els resultats globals els publicarem la primera quinzena de juliol.

Utilitza l'enllaç curt per les xarxes socials:

Tags de l'article:

Etiquetes: ,