Crònica.cat
4 de novembre del 2010 · Catosfera, Estolcat

Estrenem dos nous blogs, un sobre l’humor en l’esport i un altre sobre sèries de Televisió

admin Per admin | Sense comentaris »
1 Star2 Stars (Puntuació: +2, 1 vots)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Avui a Estol.cat estem d’estrena. Estrenem dos nous blogs, Pilotes.cat i Sensecrispetes.cat. El primer, és un blog dinàmic que tracta l’Esport de forma divertida i molt desenfadada, fins i tot massa. En ell es tractaran tots les imatges, notícies i vídeos sobre el que passa en tots els esports possibles. El portarà el Sr. Pilotes, as known as, Jordi Rey, un malalt universitari dels esports. Seguirà ben atent totes les coses espatarrants sense perdre’n cap ni una.

En un altre to més seriós, estrenem Sensecrispetes.cat. Un blog directe que parlarà sobre un nou fenòmen audiovisual: les sèries de TV. Es definirà en les sèries americanes, però tractarà totes les sèries amb una mirada moderna, amb un ull a la televisió i un altre ull a l’actualitat mundial.

Esperem que us agradin!

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web