Crònica.cat
7 de abril del 2009 · Estolcat

Neix el nou bloc de la xarxa Estol.cat: Cinergia

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

cinergiaaa
Neix un nou bloc dins la xarxa Estol.cat: Cinergia.net. Cinergia.net és l’espai del cinema en català. Un bloc on es parlarà de manera coherent i professional sobre tots els aspectes del cinema. Crítiques, novetats a la Cartellera, festivals, premis, cinema underground, males i bones produccions, festivals… tot el que envolta el món de la pantalla en català. Gran post d’entrada: Respirem Amor que ens presenta tot el potencial que tindrà Cinergia com a bloc referent de Cinema en català.

A Cinergia estimem el cinema. L’estimem per sobre de qualsevol medi d’expressió i ho fem per que el considerem la millor i mes elaborada manera d’expressar sentiments, crear histories i reflectir la mes pura condició humana.

Aquí estimem el cinema americà, per ser el bressol del cinema general i per ser el lloc d’on han sortit la majoria de obres que han fet que ens agradi aquest art. Estimem també el cinema europeu, per ser un premi pels amants del cine, sempre intim, sempre compromès i allunyat de la comercialitat i del negoci.

Estimem als grans directors. Estimem als Spielberg, Scorsese, Coppola, Hitchcock, Allen, Capra o Truffaut entre altres, per ser els autèntics mestres contrastats d’aquest art. Els estimem per ser capaços de posar-nos els pels de punta amb només un simple moviment de càmera o emocionar-nos amb un muntatge capaç d’enriquir una simple historia. Estimem però, la nova generació de directors com Tarantino, Ritchie, Nolan, Fincher, Aronofsky, Singer o Gondry que ens demostren que el cinema no té possibilitat de morir i saben adaptar les noves tecnologies i pensaments als films d’ara.

Aquest és el primer bloc que neix després de l’inici de la xarxa el dia 1 d’Abril, li donem la benvinguda i esperem que us agradi.

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web