Crònica.cat
10 de novembre del 2009 · Catosfera

Stic.cat i solidaritat 2.0

admin Per admin | 1 Comentari »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Realment una molt bona pensada. Stic.cat, l’assocació creadora dels Premis Blocs, ha creat una campanya solidària 2.0. Amb l’objectiu de recollir fons per a la Fundació Banc dels Aliments. Fan una recollida de diners via Paypal. Podeu consultar més informació: http://www.stic.cat/solidaritat/

Solidaritat

Un extracte del que diu la seva web:

Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de combatre la crisi econòmica que afecta la nostra societat ajudant els més desafavorits i consisteix en una recollida de diners, que es lliuraran a Banc dels Aliments en un acte que se celebrarà el proper 10 de desembre a l’Hotel Porta Marina de Barcelona.

Les persones que vulguin participar en aquesta campanya d’STIC.CAT poden fer un ingrés mínim de 10 euros al compte corrent de “la Caixa” 2100 – 0002- 54 – 0201614284. Una cop feta l’aportació, es podran sol·licitar les invitacions per l’acte del 10 de desembre enviant un correu electrònic a info@stic.cat.

Un comentari a “Stic.cat i solidaritat 2.0”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web