Crònica.cat
23 de setembre del 2009 · General

Els Premis Blocs, reflexions

admin Per admin | 1 Comentari »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Estol.cat està nominat als millors 10 blocs de temàtica TIC. La temàtica TIC encara que s’associa a una vessant comunicativa, en aquest àmbit Estol.cat si que hi té un foradet. Encara que si tenim en compte el bloc guanyador de l’any passat en aquesta categoria: Núria Masdéu, un bloc força tècnic, creiem que el premi anirà a un dels blocs més “informàtics”.

Igualment estem molt contents d’aquesta nominació, ja ho entenem com un premi a tots els blocs de la xarxa ( 14 ) i sobretot a tots els redactors que han escrit professionalment ( sense cobrar res ).

Si finalment guanyem, aquest serà un premi per ells, i serà una gran oportunitat per conèixer tota la Catosfera més a fons. Desvirtualitzar cada bloc i posar cara a cada escrit, fer contactes i perquè no, una mica de networking. Alhora ens agradaria felicitar tota la feina que fan des de STIC.CAT.

Alhora fem una crida a assistir al cafè de les Esferes, que ens trobarem tots a les 16:30 hores per trobar-nos i xerrar una mica sobre el món del bloc, o blog, a Catalunya.

Un comentari a “Els Premis Blocs, reflexions”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web