Crònica.cat
12 de març del 2010 · El millor de la setmana, Estolcat, Medis informatius

Primer aniversari: Un any d’Estol.cat. Regalem 2 premium Spotify!

admin Per admin | 56 Comentaris » Comenta ü
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

aniversari

Just el 12 de Març, es va publicar el primer article d’Estol.cat. Durant tot aquest temps ens hem trobat amb etapes amb molta activitat, altres etapes amb no tants apunts… sempre en un ambient de voluntariat hem anat emplenant els nostres blocs d’apunts fets amb “carinyo” i provant d’escriure de forma objectiva i professional. Just fa un any preteníem crear una Xarxa de Blocs verticals ben feta.

De moment, el mes passat ja vàrem poder pagar els nostres redactors. Un premi per a tots ells, que poc a poc i de manera altruïsta, han escrit articles de gran qualitat.

Hi ha moltes coses a millorar, per tant, us anunciem que en breu que hi ha haurà una reestructuració en els tots els bocs. S’incorporen nous blocs i realitzarem un disseny innovador. Estigueu atents.

regalI per celebrar el primer aniversari, regalarem 2 premium del Programa Spotify a tots els qui comentin aquest apunt:

  • Sense publicitat
  • Modo Off-line
  • Podreu usar l’aplicació per a mòbil d’Spotify

Doncs regalem a dos persones, una subscripció d’Spotify si comenteu aquest apunt. Farem el sorteig d’aquí 15 dies. El divendres dia 26, escollirem les persones indicades segons un número aleatori. Cada comentari tindrà una ID, i quan ho escollirem li enviarem un correu perquè ens passi el seu usuari a Spotify! Per tant, escriviu bé el correu electrònic.. i sort!

56 comentrais a “Primer aniversari: Un any d’Estol.cat. Regalem 2 premium Spotify!”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web