Crònica.cat
22 de octubre del 2009 · Catosfera, Medis informatius

Per els més interessats a l’empresa: interACC1Ó’09

admin Per admin | Sense comentaris »
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

Per els empresaris i autònoms, hi ha una entitat catalana: interACC1Ó: un espai d’innovació i internacionalització on les noves tecnologies i les tecnologies de la informació són claus per sortir d’aquesta crisis global. Al ésser una entitat totalment catalana ajuda a les empreses catalanes a innovar en el seu camp.

El proper 28 d’Octubre, es realitzarà l’esdeveniment final d’interACC1Ó. Un esdeveniment a Barcelona on aglutinarà ponents d’alt renom, i alhora es podrà conèixer gent per realitzar negocis. Un extracte de la seva web:

La segona edició d’interACC1Ó reunirà els professionals d’empreses i d’entitats catalanes, emprenedors i inversors i comptarà amb la participació de prestigiosos experts reconeguts a nivell internacional i dels principals agents al servei de la competitivitat de l’empresa.

interACC1Ó impulsa la competitivitat a través del seu format participatiu i dinàmic que promou l’intercanvi de coneixement, d’experiències i bones pràctiques empresarials i et permetrà ampliar la teva xarxa de contactes.

L’acte central d’interACC1Ó tindrà lloc a Barcelona, el proper 28 d’octubre, al Centre de Congressos Internacional del Fòrum. Amb l’objectiu d’estar cada dia més a prop de l’empresa, ACC1Ó celebra cinc jornades de debat prèvies a l’esdeveniment de Barcelona al territori català a Manresa, Reus, Girona, Tortosa i Lleida.

No oblidis portar les teves targetes de visita! La clau del teu èxit a interACC1Ó és el networking

En Joan Mayans fa un gran article sobre aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web