Crònica.cat
23 de abril del 2009 · Catosfera

La fundació punt cat treu la campanya “Navega en català” per Sant Jordi

admin Per admin | 5 Comentaris » Comenta ü
T'agrada aquest article? 1 Star2 Stars (Vota)
Loading ... Loading ...
buzz_button

promo_descompte_pag_10_2_pag_10_1_pag_10_1

Copiem aquest post de Bits Catalans on explica la campanya “Navega en català”. Podeu veure com a la part inferior dreta d’aquest bloc hem instal·lat el giny.

La Fundació puntCAT celebra el Sant Jordi estrenant la campanya “Navega en català“, un projecte mitjançant el qual es vol informar als internautes sobre la importància de disposar dels navegadors en català, al temps que se’ls indica com configurar-ho en pocs segons. L’eina bàsica d’aquesta campanya és un giny que s’instal·la a les pàgines web, i que indica la llengua en la qual té configurat el seu navegador el visitant.

Tot i tenir el navegador amb els menús en llengua catalana, pot ser que estigui configurat amb una altra llengua com a predefinida a l’hora de navegar per internet i identificar-se davant els diversos llocs web que es visiten, i per tant pot estar informant que la teva preferència lingüística és una de diferent que la catalana. Per això, el senzill fet de configurar el teu navegador en català és important, no només perquè moltes planes web usen aquest paràmetre per mostrar la plana de la llengua corresponent a l’usuari, sinó que molts programes s’instal·len també amb aquest paràmetre, i a més a més nombroses empreses l’usen per saber a quina llengua traduir les seves planes web.

També podeu participar al concurs de la fundacio.cat per guanyar un domini .cat a meitat de preu, 25 llibres de l’edició catalana d’en Matthew Steward El somni de Monturiol. L’extraordinària història de l’inventor del submarí que va voler salvar el món o 25 DVDs de l’audiovisual Narcís Monturiol, tècnica i compromís social, editat per la Gran Videoteca dels Països Catalans. Ho podeu fer des d’aquí.

5 comentrais a “La fundació punt cat treu la campanya “Navega en català” per Sant Jordi”

Deixa un comentari

Tots els comentaris no són responsabiiltat directe d'Estol.cat. Els comentaris insultants o agreujants seran eliminats.

Estol.cat i els seus blocs estan dissenyats per Artífecs | Disseny i comunicació web